Utazás

Bikers OPEN AIR 2012 helyszíne: Panoráma Camping - Orfű, Dollár utca 4.

Útvonal tervezése: Google térkép

Utazás motorral, autóval:

A Camping GPS koordinátái: 46.146258,18.137848

Motorral, vagy autóval a fővárosból: Orfű legegyszerűbben az M7-es autópályáról közelíthető meg Budapestről. A siófoki-szekszárdi leágazónál le kell térni, aztán a 66-os számú úton haladjunk tovább, és Oroszlónál vagy Magyarszéknél az Orfű táblánál egyszerűen a jelzett irányba kell kanyarodni. Időben körülbelül ugyanennyi, ha Pécset az M6-M60-as autópályán közelítjük meg.

A Pécsről érkezők a 6-os úton Szigetvár irányába (Metro, Kika irányában) elindulva a Makay István úti elágazásnál jobbra kell, hogy forduljanak a Magyarürögi útra. A várost elhagyva 14 km múlva Orfűre érkezünk.

A fesztivál területére nem lehet behajtani autóval, körülbelül 100 m-re a campingtől található egy parkoló.

Utazás vonattal

Orfű nem rendelkezik közvetlen vasúti összeköttetéssel. A két legközelebbi pályaudvarról, Abaligetről és Pécsről autóbusszal lehet eljutni Orfűre. Bővebb információ: menetrend.

Utazás autóbusszal

Amennyiben távolsági buszokra esik a választás, azok indulásáról bővebb információ vasúti menetrend. Naponta több közvetlen járat indul Pécsről Orfűre. Orfűn több megállója is van a Pécsről érkező/Pécsre induló buszoknak, amelyek körbe mennek a településen. A megállóhelyek: Orfűi elágazás, Orfű iskola, Orfű kistó, Orfű camping bejárati út, Orfű községháza, Horgászfalu I., Horgászfalu II., Horgászfalu III., és Orfű Herman Ottó-tó. A menetrendről részletes információkat a Pannon Volán hivatalos menetrend keresőjében lehet kapni: menetrendek.

Megközelítés kerékpárral

A kerékpárosok régi álma vált valóra, amikor elkészült egy hosszú, összefüggő túraút, amely Pécs és Orfű között húzódik, és amelyen keresztülhaladva biztonságosan, kényelmesen hódolhatnak a kerékpáros kirándulásnak, és élvezhetik az egyedülálló mecseki tájat.

A kerékpárút Pécs külvárosából, az ürögi városrészből indul és - végig erdőben haladva - a terepviszonyoktól függően az országúttal jórészt párhuzamosan halad Orfűig. Másfél kilométer hosszú szakaszon vezet az Orfűi tó partján és innen folytatódik Abaliget felé. Ezzel a környék leggyönyörűbb tájait és legérdekesebb látványosságait köti össze, sőt, kerékpározási lehetőséget teremt a Balaton felé is.

A meglévő kerékpárút hosszúsága: 1115m

A kiépített új kerékpárút hossza: 10.296m

Kerékpározásra alkalmas kisforgalmú utak: 8720m

Pécs-Orfű-Abaliget kerékpárút hálózat teljes hossza: 20.131m

A Fesztivál fő támogatói:
Borsodi - A Fesztivál kiemelt támogatója Motorozz.hu Fesztivál támogatója Orfű Kemping támogató
Közösségünk a
Facebook-on
Kedvezmények
Motorozz klubkártya

Motorozz.hu klubkártya elfogadóhely

Hirdetések


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Válasszon a Fokt Motor termékei közül:

Wild West Store motoros és western ruházat

Wildwest - Motoros ruházat, farmer, motoros és western csizma

A Western és motoros ruhák, divat kedvelőinek ajánljuk termékeket: motoros csizma, bőr öv, ingek, pólók, western és motoros kiegészítők, bokacsizma.

Magyarbőrdiszmű - kalocsai hímzett öv, táska, pénztárca, motoros bőr ruhák/kiegészítők

Magyarbőrdíszmű

kézzel készített bőrtermékek, nemcsak motorosoknak!
kalocsai hímzett öv, pénztárca, táska és egyéb motoros bőr kiegészítők.