Házirend és ÁSZF a fesztiválon

Belépés

A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet.

Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük. A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

Jegyekkel kapcsolatos információk

OPEN AIR Napijegy

Az OPEN AIR Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon 8:00 órától másnap hajnali 2:00 óráig lehet, az OPEN AIR Napijegy másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra. Az OPEN AIR Napijegy az érvényességi ideje alatt az OPEN AIR Bérlet jogosultságait nyújtja.

OPEN AIR Bérlet

A „0. napon” 18:00 órától a Rendezvény végéig tartózkodhat az OPEN AIR Bérlettel a Látogató a Rendezvény helyszínén, sátrazási és tusolási lehetőséget is biztosít az OPEN AIR a Látogató részére a Rendezvény ideje alatt.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a Rendezvény területét!

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek!

A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patentú, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük

12. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.

14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

Motoros közlekedés

A rendezvény területén

Kérünk mindenkit, hogy a felvonuláson csak saját felelősségre, rendszámmal ellátott, közúti közlekedésre alkalmas és a közúti közlekedés szabályainak mindenben megfelelő motorkerékpárral vegyen részt.

KÉRJÜK A KRESZ SZABÁLYAINAK MARADÉKTALAN BETARTÁSÁT!

Mit hozhatsz be és mit nem?

A Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS! A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágóélű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.

Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb másfél litert másfélliteres műanyagpalackban, maximum egy karton cigarettát, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

Házi kedvencekre vonatkozó szabályok

A Rendezvény területére kizárólag pórázon vezethető háziállatok szájkosárral rendelkező házi kedvenceket lehet behozni és csak gazdájuk által. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását! Házi kedvenceket a Rendezvény területére a következő feltételekkel együttes megléte esetén lehet beléptetni, érvényes oltási igazolvány egy évnél nem régebbi veszettségoltással, egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip), póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

A fentiek megléte a Rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a Rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A rendezők fenntartják maguknak a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a Rendezvényre történő behozatalát.

Egyéb

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben. Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni. A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni! A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!

Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvények területén is tilos!

Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!

A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.

A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!

Open Air csapata

A Fesztivál fő támogatói:
Motorozz.hu Fesztivál támogatója Orfű Kemping támogató
Közösségünk a
Facebook-on
Kedvezmények
Motorozz klubkártya

Motorozz.hu klubkártya elfogadóhely

Hirdetések


Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Válasszon a Fokt Motor termékei közül:

Wild West Store motoros és western ruházat

Wildwest - Motoros ruházat, farmer, motoros és western csizma

A Western és motoros ruhák, divat kedvelőinek ajánljuk termékeket: motoros csizma, bőr öv, ingek, pólók, western és motoros kiegészítők, bokacsizma.

Magyarbőrdiszmű - kalocsai hímzett öv, táska, pénztárca, motoros bőr ruhák/kiegészítők

Magyarbőrdíszmű

kézzel készített bőrtermékek, nemcsak motorosoknak!
kalocsai hímzett öv, pénztárca, táska és egyéb motoros bőr kiegészítők.